New Duett Kft.    *     1037 Budapest, Bojtár u. 44.    *     Tel.: +36-1/436-0-436    *     Fax: +36-1/436-0-000    *     E-mail: info@duett.hu
www.duett.hu    *    www.gpslap.hu    *    www.icelink.hu    *    www.autosnavigacio.hu    *    www.mbquart.hu    *    www.flottakovetes.hu


A WEBBASE SZOLGÁLTATÁSAI
Nyomtatás

 

Pillanatnyi pozíció meghatározása

Szolgáltatásunk alkalmas a gépjárművek pillanatnyi, 5 méteres pontosságú földrajzi helyzetének meghatározására és térképen történő megjelenítésére, mely információ GPRS hálózaton keresztül automatikusan. A szolgáltatás keretében a pontos földrajzi pozíció meghatározásán kívül további fontos adatok is származnak.

Sebesség meghatározása

A pillanatnyi sebesség meghatározását a Webbase eszköz szoftveres módon végzi, függetlenül a gépjármű hagyományos kilométerórájától, mely egy GPS alapú pontosabb értéket fog mutatni.

Gyújtásjel figyelés

Az automatikus gyújtásjel figyelés elengedhetetlen a keletkező információk további feldolgozásához, például menetlevél készítés, de annak pillanatnyi értéke is fontos lehet ügyfeleinknek.

Km óra állásának megjelenítése

A gyújtáslevételek alkalmával szolgáltatásunk megjeleníti a megtett kilométerek számát is, mely például a gépjármű gumikopásától, vagy keréknyomásától függetlenül GPS alapon számítódik, ezzel egy pontosabb értéket mutatva.

A gépjármű és a Webbase eszköz akkumulátorának feszültségmérése

A felmerülő igények alapján a gépjármű saját akkumulátorának és a Webbase eszköz önálló akkumulátorának feszültség értéke is megjelenik.

Útnyilvántartás (korábbi jelentések)

Az útnyilvántartás célja, hogy a Webbase eszközből beérkező összegyűjtött információkat az ügyfeleink igényei szerint adatbázisba rendezze, hogy azok bármikor, utólagosan is megtekinthetőek legyenek, illetve ebből az adatbázisból származtathatóak azok az adatok, melyek szükségesek például a menetlevél készítéshez, vagy a további statisztikai számítások elvégzéséhez.

Az adatbázis az alapadatokon kívül tartalmazhatja a kiegészítő szolgáltatások adatait is, úgy mint az üzemanyagszint vagy raktérhőmérséklet értékeit, a sofőrazonosítást, a magán vagy céges használat állapotát, valamint a munkaszám vagy tevékenység azonosítást.

Az útnyilvántartásban történő kijelöléssel egyszerre több időponthoz tartozó földrajzi pozíció is megjeleníthető a térképen, mely segítséget nyújt a gépjárművek A pontból B pontba történő eljutásának grafikai megjelenítésére.

Menetlevél

A menetlevél szolgáltatás célja, hogy egyszerű és gyors megoldást biztosítson a gépjárművek mozgásának utólagos ellenőrzésére, mivel a hagyományos menetlevélhez hasonlóan átlátható táblázatban kialakított.

A menetlevélben kizárólag a gyújtás be- és kikapcsolásához tartozó adatok jelennek meg, melyből egyszerűen megállapítható a gépjárművek indulásának és érkezésének pontos helyszíne, időpontja, megtett távolsága, menetideje és állásideje, melyről naponta göngyölített értékek is származnak.

Menetlevelünk az 1995. évi CXVII. törvény alapján, ill. az 1995./83 és az 1998/129 APEH iránymutatások alapján alakilag-formailag megfelelő és elszámolásra benyújtható.

A menetlevél az útnyilvántartáshoz hasonlóan az alapadatokon kívül tartalmazhatja a kiegészítő szolgáltatások adatait is.

Térkép

Webbase rendszerünk kizárólag jogtiszta Magyarország és Európa térképet használ, melyet folyamatosan, évente többször frissítünk, oly módon, hogy a frissítések telepítés nélkül azonnal elérhetőek ügyfeleink számára.

Élen járó térképállományunknak köszönhetően Magyarország területén a teljes úthálózaton kívül a 2000 lakosnál nagyobb településekről utca szintű, utcasarokponti házszámokat is tartalmazó térkép áll ügyfeleink rendelkezésére, míg Európa területére főút szintű térképet biztosítunk.

Titkosított adatforgalom

Az Interneten bonyolódó adatforgalom védelmét azonosítóval és jelszóval történő belépés biztosítja, illetve igény esetén rendszerünk egy hardveres azonosítást is alkalmaz.

Teszt lehetőség:

Önnek lehetősége van arra, hogy kipróbálja a webbase működését.


 


New Duett Kft.    *     1037 Budapest, Bojtár u. 44.    *     Tel.: +36-1/436-0-436    *     Fax: +36-1/436-0-000    *     E-mail: info@duett.hu
www.duett.hu    *    www.gpslap.hu    *    www.icelink.hu    *    www.autosnavigacio.hu    *    www.mbquart.hu    *    www.flottakovetes.hu